Flamenco dansworkshop CKV

Claudio Benito
 

Flamencodans voor scholen (ckv), particulieren en bedrijven

Contact:

M + 31 (0)6 28 228 710

E info@claudiobenito.com

 

Scholen

Claudio Benito verzorgt met o.a. flamencodansleraar Wil Lambregts een flamencodans workshop voor het vak CKV op middelbare scholen. De basis workshop bestaat uit twee aaneengesloten lesuren. De eerste 20/25 minuten bestaat uit een beknopte inleiding over Flamenco en haar specifieke aspecten. Hierna volgt het praktijk gedeelte van de workshop bestaande uit flamencodans en eventueel (voor een aantal deelnemers) les in gitaarbegeleiding. Het laatste gedeelte van de workshop is wellicht het spannendste: aspirant flamencodanseressen / dansers worden begeleid door klasgenoten op gitaar!

Particulieren

De flamencodans workshop is een leuk idee wanneer je iets te vieren hebt met je vrienden en/of familie en eens iets anders wilt. Een verjaardagsfeest, vrijgezellenparty, jubileum, examenfeest of gewoon zomaar: in deze flamencodans workshop voel je wat ritme en temperament in Spaanse sferen met je kan doen!

Bedrijven

Flamencodansen met je collega’s als ‘uitje’, als inleiding voor een ‘Spaans’ etentje, of  misschien wel om elkaar beter te leren kennen, maar bovenal voor het plezier!

De workshop kan eventueel worden uitgebreid met de modules kostuums

(Flamencojurken) en/of catering (Spaanse tapas en Sangria).

De workshop kan eventueel worden uitgebreid met de modules kostuums

(Flamencojurken) en/of catering (Spaanse tapas en Sangria).